Fotó: clcme.eu

Még nem tudod mit hoz a jövő, de eltökélt vagy, hogy megvalósíts valami újat? Valami egészen különlegeset? Valamit, amiért mindent megtennél? Netalán mindehhez már egy motivált csapatod is van? Akkor jó helyen jársz!

A fejlődés kulcsa

Mi a ClickMe-nél sem kezdtük másképp. Tudjuk jól mit jelent akár egy éven át napi 8-10 órában fizetés nélkül dolgozni valamin, amiben igazán hiszel. Garancia persze nincs, hogy ez valaha megtérül, és mindamellett még a sok éves megtakarításod is feléled az eltökélt fejlesztések közepette. Persze mintha ez semmit sem számítana, mert 100%-osan biztos vagy benne, hogy amit fáradtságos munkáddal megalkotsz az javára válik a környezetednek.

Tudjuk és átérezzük. Noha a ClickMe Okosnévjegyünk lassan fél éve a piacon van, a fejlesztéseink továbbra is megállás nélkül zajlanak, hiszen azt is tudjuk, aki a fejlődésben megáll az veszít.
Ám nagy örömmel jelenthetjük, végre eljutottunk arra a stabilitási szintre, hogy most már mi támogathassuk az arra érdemelteket megvalósításainkkal.

kiállunk az innovatív vállalkozások mellett

Számunkra az innováció kiemelt jelentőséggel bír. Éppen ezért első körben a fiatal vállalkozókat és a startupokat szeretnénk megszólítani.

tűnj ki a tömegből

A ClickMe Okosnévjegy a maga menő stílusában lehetőséget biztosít, hogy már az első találkozáskor mély benyomást keltsen használója javára az új ügyfeleivel szemben. Hiszen nincs többé névjegykártya osztogatás, ami megy a levesbe, csak hozzá érinted a kártyát partnered telefonjához és “magic”… már át is töltődtek rá a kívánt névjegyadatok, weboldalak, digitális dokumentumok. A megszokott első reakció ilyenkor: “-Azta, de menő!” vagy az “-Ilyen nekem is kell!” mondatok.

És akkor már fel sem teszem a kérdést, hogy kit fognak megjegyezni egy üzleti találkozóról? Aki 20 éve ugyan azt a névjegykártyát osztogatja vagy téged aki már tovább lépett?

segítünk a fejlődésben

Amennyiben felkeltette figyelmed ClickMe Okosnévjegyünk, írj egy szabadon fogott bemutatkozó levelet számunkra, ki vagy, kik vagytok, mit képviseltek, és mi felvesszük a kapcsolatot veletek, hogy milyen formában tudnánk hozzájárulni a projekt fejlődéséhez. Hiszen örömmel támogatunk ClickMe Okosnévjegyekkel és a hozzá fejlesztett online kapcsolatépítő megoldásainkkal nemes célkitűzéseket.

ClickMe Smart Card – Mert hiszünk a kapcsolatok erejében!

Elérhetőség: ClickMe Smart Card