A már régóta kialakult digitális nomád közösségekben talán sokkal ismeretesebb terület, hogy miként is lehet sportfogadással munkaszerűen pénzt keresni.

Sportfogadás, de mégsem

Első hallásra szkeptikussá válik az ember, hiszen ezt hallva a szerencsejáték és hazardírozás juthat eszünkbe.
Van azonban egy peremterülete az üzletágnak ahol nem a hagyományos értelemben vett sportfogadásról beszélünk, és sikerességünk a mérkőzések kimenetelétől független.

Anglia és a stratéGÁK viszonya

Anglia a sportfogadás Mekkája, itt azt mondják, még arra is fogadhatsz hogy a szomszédod reggel hánykor megy ki az ajtón. Innen indult tehát az elképzelés lassan 10 évvel ezelőtt, hogy hogyan lehetne különböző módszerekkel előre kalkulált nyereségre szert tenni, természetesen kockázatmentesen.

Ne dőlj be mindennek

A sportfogadás evolúciójában rengeteg taktika elbukott már, amiket sokan emlegetnek amatőr szinten az „okosok” mi is a tuti nyerő. Ezek közé sorolható a mindig duplázós elmélet, az arbitrázs (arbitrage) sportfogadás vagy akár a tippsterek által előszeretettel reklámozott meccselemzés. A képlet nagyon egyszerű: ha tényleg ilyen könnyű lenne profitot termelni ezen tudások birtokában akkor mindenki ezt csinálná. A valóság viszont az, hogy a ténylegesen működő rendszerek sokkal bonyolultabbak és a lehetőségek korlátozottak.

A Sportfogadó Suli digitális tanfolyama során részletesen kitér mindezekre, és matematikai példák és a sportfogadóirodák szabályzatain keresztül taglalja miért nem működnek ezek a rendszerek és mi az amikkel viszont tízezrek keresik Angliában és a világ több táján a kenyerüket.

könyvelhető profit bónuszajánlatokból

A leginkább bevált módszer az úgynevezett Matched Betting. Alapja egy bónusz rendszer. A fogadóirodák különféle bónusz ajánlatokkal ösztönzik a potenciális ügyfeleket, hogy náluk költsék el pénzüket 50, 100, 200%-os befizetési ajánlatokat adnak. Például 100 euró befizetés után 100 euró bónusz pénz grátisz. Az ilyen befizetések esetén ideiglenesen lekötik az egyenleged és csak akkor kérvényezhetsz kiutalást a saját számládra ha a kiforgatási feltételeket teljesíted. Például „fogadd le az ajándékba kapott pénzt 5x legalább 2.0-ás szorzóval. A fogadóirodának ez egy remek lehetőség arra, hogy a befizetés után mire megforgatnád tét meccseken ennyiszer a pénzed szinte biztos hogy elveszítsd, az általuk felajánlott bónuszt is beleértve.
Az angol profi sportfogadók közössége kifejlesztett erre egy módszert, egy speciális kalkulátor segítségével amiben ezeket a bónusz pénzeket halászhatjuk le az irodáktól. Lényege, hogy a fogadásainkat egy úgynevezett sporttőzsdén (ahol te lehetsz a fogadóiroda is egyben) ellenfogadásokat teszünk fogadásainkra, és arra játszunk hogy a fogadóirodánál elveszítsük az egyenlegünket. Az ellenfogadás számunkra egy biztosítékot jelent arra, hogy bármely kimenetel esetén valamelyik másik fogadói platformon visszanyerjük azt a pénzt amit a fogadóirodánál elveszítünk. Ezáltal könyveléstanilag ugyan akkora egyenlegünk marad, de mentesül a fogadóiroda által előírt kifizetési feltételek alól, így azt a sporttőzsde rendszerében korlátozásmentesen kifizettethetjük. Megmarad a beinvesztált pénzünk és a fogadóiroda által kínált bónuszunk is.

A profi sportfogadás nehézségei

Az élet persze itt sem fenékig tejfel, ez a munka sem ideális bárkinek ugyanis alkalmazásához alapvető informatikai ismeretekre, angol és/vagy német nyelvtudásra van szükség. Mindemellett akár több hónap is lehet, mire olyan szintre kitanulja valaki a szakmát, hogy azt rutinszerűen tudja végezni. Nagyon sok részletre kell egyszerre ügyelni és kellő alapossággal számításokat végezni ahhoz hogy rizikómentesen pénzt tudj magadnak teremteni. Ennek elősegítése érdekében a Sportfogadó Suli csapata készített egy magyar és német nyelvű oktatóanyagot, mely végigkísér ennek fázisain, ha úgy döntesz elindulnál ezen az úton.

Sportfogadó Suli

A nehézségek ellenére óriási előnye ennek a pénzkereseti lehetőségnek, hogy helytől és időtől függetlenül végezhető. Továbbá nem kell ügyfelekkel vagy más emberekkel a munka folyamata során egyeztetnünk, ami sokszor nagyban megnehezíti egy-egy online tevékenységi kör akadálymentes haladását. Itt csak Te vagy és a gép, meg persze egy óriási közösség a háttérben akikkel megoszthatod kérdéseidet, tapasztalataidat.

További részletek:

sportfogadosuli.hu