A HelloWP! egy online piacteret biztosít WordPress kiegészítők terjesztéséhez. A felületükön keresztül bárki árulhatja saját termékeit, illetve kedvezményes csomag ajánlatokon keresztül is lehetőség van egyben sok hasznos cucchoz hozzájutni.

Webáruház egy nap alatt

Nem akarsz bajlódni egy teljesen új webshop fejlesztésével? Náluk erre is találsz megoldást, előre összerakott állapotban, neked csak el kell indítani és pár kattintással a saját profilodhoz igazítani. Ugyanitt akár kártyás fizetési rendszert is csatolhatsz már meglévő webshopodhoz célirányosan, pikk-pakk.

közösségépítés mindenek felett

Az alapítók célja hogy egy egymást segítő közösséget alapozzanak meg a wordpress alapú weboldalak szerkesztőinek. Így próbálnak meg valamit visszaadni másoknak abból, amit ők is kapnak!

Jótékonyság

A HellpWP! minden bevételének 10%-át a WordPress Magyarország közösségének támogatására ajánlja fel, ezzel is visszaforgatva a termékek eladásából származó jövedelem egy részét újabb fejlesztésekre.

Pénz visszafizetési garancia

Az online piacterükön elérhető tartalmak után 30 napos indok nélküli pénz visszafizetési garanciát vállalnak. Így teljes mértékben rizikó nélkül tesztelheted megoldásaikat. Kell ennél több?.

Forrás: hellowp.io

Írta: Vasas Gergő - Online Marketing és E-commerce specialista, számos online Brand alapítója.